Hoppa till huvudinnehållet

FÖRENINGENS PARKERING

Inom föreningen finns det ett parkeringshus varav två garageplan och ett parkeringsdäck samt några MC-platser.Riksbyggen tillämpar ett separat kösystem som medlemmarna får ställa sig i.Utöver det finns det parkeringsplatser längs ut gatan som  betalas genom att ladda ned APCOA egna app som finns att hämta på AppStore och Google Play.

Parkera med app

ZONKOD: 37300

Garage

För att komma in i garaget används en bricka som styr den automatiska porten. Brickan kan hämtas på expeditionen under expeditionens öppettider. På förekommen anledning måste vi påminna om att parkeringsplatserna i garaget och på garagedäcket är utformade enbart för vanliga personbilar och maxhöjden är 2,1 m. Således kan man inte parkera större arbetsfordon eller exempelvis färdtjänstbussar på dessa platser. Det sitter nu en bom på garagedäcket som reglerar höjden och den går inte att ta bort.

Ordningsregler

Här följer ordningsregler för vårt garage.

  • Inga brandfarliga varor får förvaras där annat än reservdunk som finns placerad i bil.
  • Det är inte tillåtet att använda garaget som verkstad för ett reparera och renovera fordon, annat än däckbyte.
  • Tvättning av fordon i garage och på uteplatser är förbjuden.
  • Vid aviserad städning av p-plats och garageplats är man skyldig att flytta sitt fordon från sin p-plats.
  • I garaget får endast uppställning av bil eller annat fordon ske.
  • Rökning är förbjuden i garaget.

Parkeringsruta

Vi är många som har stora bilar och med de pelare som håller upp vårt hus kan det bli trångt om utrymmet i garaget Som grundläggande rekommendation är att du ställer din bil i mitten av din P-ruta.

Bevakning

Området bevakas av APCOA. Ifall en bil står felparkerad, alternativt blockerar gångväg eller dylikt, vänligen vänd er till APCOA.

08-556 306 70
info@apcoa.se